torstai 30. syyskuuta 2010

Kodin sydän



eli meidän keittö. No oikeastaan keittiö ei ole meillä se kodin sydän, mutta tärkeä osa kotia kuitenkin. Keittiö on uusvanha eli se on tuunattu vanhoista kaapin ovista juurikin tämän talon henkeen. Kun muutimme tänne oli keittiö kovin levoton moninaisine kukkakuviotepetteineen ja kukkaboordeineen (joka siis edelleen olemassa pienessä osassa keittiötä, koska en ole vielä sopivaa boordia löytänyt). Mutta kun löysin uuden tapetin ilme keittiössä muuttui täysin ja punaiset kaakelitkin sulautui kokonaisuuteen. Tapetti itseasiassa on samaa mitä on eteisessä, mutta siis harmaana. Hieno asia keittiössä on myös se, että siinä on käytetty kaikki pienetkin sopukat säilytykseen. Ja myös keittiössä on omat grafiikan vedokset. Niillä on oma merkityksensä koska ollaan saatu ne häälahjaksi ja yllätys yllätys niissä on purjehdusteema. Nyt siis paljastui, että pidän kovati grafiikasta.

Sininen eteinen







Kun ostimme talon ja aloin katsella tapetteja eri huoneisiin löysin aivan ihanan savun sinisen tapetin, missä oli itämaisen tyyppinen kuvio. Tiesin, että pidän siitä, mutta mihin huoneeseen se sopisi? Sininen on ihana väri, mutta ei niin minun juttuni liiallisissa määrin. Tai aika aikaansa kutakin.....ennen kaikki oli niiin sinistä. Mutta siis siniseen tapettiin. Aikani mietittyä se löysi paikkansa eteisestä. Se on aika ihana vaikka itse sanonkin, mutta niin sininen! No tapetoidessani huomasin että olen laskenut tapettimäärän väärin ja se loppuu kesken. Eri vaihtoehtoja kävin läpi, mutta paras ehdotus tuli mieheltäni, jonka ajatus oli ottaa kupruilla ollut pinkopahvi pois ja jätetään raakalauta esiin, joka sitten maalataan. Ja sehän näyttää hyvältä. Seinä tosin odottaa isoa risukranssia, jonka aion väkertää kun lehdet tippuvat puista.
Sininen eteinen sai myös tähän kotiin varta vasten hankitun grafiikan vedoksen "päivänsäteen"

torstai 23. syyskuuta 2010

Saamattomuuden huippu.....MÄ!


Syksy on kauneimmillaan ja viime viikonloppuna oli kauden viimeinen purjehduskilpailu. Nyt pitäisi olla aikaa kodille,kauniille asioille,syksytä nauttimiselle ja ennenkaikkea itselle. Ja vielä mitä....mun aikani kuluu mitä turhanpäiväsimpään eli ei mihinkään.
Mä olen mitä enimmässä määrin syksyihminen, mutta nyt jotenkin en ole vielä syksyn mukaan päässyt. Tosin ostin tänään aivan ihanat kumisaappaat, joiden toivon tuovan ihanan syksy fiiliksen mukanaan. Punaiset viinimarjatkin odottaa vielä pakastimessa mehustamistaan ;)se jos jokin tuo myös syksyfiilistä.