lauantai 23. heinäkuuta 2011

Jotain tähdellistä


En ole pitkään aikaan esitellyt kodistamme mitään huonetta. Syynä on ollut ehkä se etten ole nyt tehnyt mitään isompaa sisutukseen liittyvää missään huoneessa, joten huoneiden esittely into ollut matalalla. No en ole tehnyt mitään muutoksia makkariinkaan, mutta napsin silti muutamia kuvia.




Rakastan makkarin tähdellistä tapettia. Jo edellisessä kodissamme oli yksi sisustusmottoni "jotain tähdellistä" ja nyt sitä on yhden huoneen seinät. Makuuhuoneessa on myös yksi tärkeimmistä sisustus esineistä eli ryijy "satupurjeet". Se on kovin värikäs, mutta ne värit on niin ihanat. Olohuoneeseen en sitä värien vuoksi laittanut, mutta makkariin se sopii hyvin.



ja lisää jotain tähdellistä...

ukkospäivän marttakerhoilua...

Tänään on ollut sade ja ukkospäivä, joten tämä päivä on tullut touhuiltua kotona. Samalla pehmeä lasku lomaan. Tai no maanataina on vielä työpäivä, mutta loma on lähellä IHANAA! Tuossa alkuviikolla sain Tuulalta kasan matonkudetta ja ison virkkuukoukun. Olen jo kauan himoinnut matokuteista virkattua laukkua ja nyt sain sen aikaiseksi. Siitä tuli ihan kiva vaikka itse sanonkin.


Ensin tosin tuli harjoiteltua tuollainen jonkinsortin säilytys kori sinisestä matonkuteesta.


Myös Gilda oli kovasti mukana virkkaus touhuissa....avuliaana!



Joten isot kiitokset Tuulalle matonkuteista, hyötykäyttöön tuli.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Hyvää Huomenta!


Huh! kyllä se ukkonen jyrisi kovaa yöllä! Olisin linnoittautunut ikkunaan mutta oli rauhoiteltava koiruutta joka on kovin paukku arka.
No mutta hyvä aamupala korvaa kaiken. Rakastan aamupalaa! Se on mulle päivän tärkein ateria. Näin viikonloppusisin siihen on enemmän aikaa, mutta kyllä arkenakin varaan siihen aikaa. Tänään aamupalalla nautin mustikka-banaani smoothien ison latten ja ruisleivän. Nam!

Mustikka-Banaani smoothie

1 banaani
n 1,5, dl mustikoita
vehnäleseitä ruokalusikallinen
appelsiinimehua
3-4 rkl maustamatonta jugurttia
vähän hunajaa

Hauskaa sunnuntai päivää!

lauantai 2. heinäkuuta 2011

kesä fiiliksen etsintää



Kesä fiilis on ollut hieman hukassa ja tänä viikonloppuna ajattelin etsiä sitä....riippumatosta,torilta,perennapenkistä ja alennus myynneistä.

Jo ennen juhannusta nilkkani ilmoitteli olemassa olostaan ja se ei ole vieläkään parantunut. Alustavat suunnitelmat meni siis uusiksi ja edessä koti viikonloppu. Sinänsä ei lainkaan paha, koska iso kasa pyykkiä odottaa pesiäänsä, eikä pihalla kahta pelakuuta lukuun ottamatta ole ainoatakaan kesä kukkasta.

Lauantaina suuntasin pitkästä aikaa kaupungille ihan vaan pyörimään ja katselemaan alennus myyntejä. Mukavia löytöjä tulikin tehtyä. Myös torilla tuli haettua sitä kadoksissa ollutta kesä fiilistä. Sieltä se kyllä löytyi. Ostin kesä kukkasia ja pussillisen porkkanoita Nam! Olisin mennyt pystkaffellekkin mutta ei näkynyt tuttuja ja olin yksin liikkeellä en jäänyt sinne töröttelemään.



Myös pionit on kukkinut aivan ihanasti.



Gildan kesäfiilistelyä nurmikolla....