tiistai 27. joulukuuta 2011

Ahkeria tonttuja...

on ollut liikenteessä, koska toiveita oli kuultu.
Herkkuja luomuna....
Ja musta puppyhän se meille muutti Gildan kaveriksi. Isäntä oli tätä etsiessään käynyt myyjältä kysymässä "onko teillä niitä muovisia koiria?!" ja oikean löysi!
Ja ihana marimekon pussukka, kaikille ihanille tavaroille! Vaikka niille kivoille löydöille mitä Riikan reissussa tuli tax freestä löydettyä :)
Muuten joulu tuli siis vietettyä rauhallisesti puitteista huolimatta. Pari hyvää kirjaa vielä kruunasi nautinnon. Nyt tosin on vaikeuksia päästä arjen vauhtiin, mutta sallittakoon se näin välipäivinä.


Joulureissu Riikaan

Tänä vuonna lähdimme taas reissuun jouluksi. Isäntä ei ole joulu ihmisiä,joten hän tykkää paeta kaikkea hössötystä jonnekkin. Viimevuonna oltiin pohjoisessa ja nyt lähdettiin Euroopalla kohti Riikaa.
Riika oli kaunis kaupunki ja aurinkokin helli meitä vanhaa kaupunkia kierrellessämme.



Uutta ja vanhaa sekaisin.




Toki hieman huonokuntoisempiakin taloja tuli vastaan mutta kaikenkaikkiaan hieno kaupunki noi pikakurkistuksella. Voisi tehdä uudenkin reissun ihan ajan kanssa.
Mikäs se siellä möllöttää... ai mää vai?!
Takaisin tullessa saimme nauttia raikkaista meri tuulista myrskyn raivotessa maalla. Hieman tuli yöllä pyörittyä sängyssä, mutta muuten saimme siis katsella vaahtopäiden hajoamista tuulessa ilmaan.

Ja hinaaja Ukon saatosta maihin...eli selvisimme Tapaninpäivän myräkästä helpolla.


torstai 22. joulukuuta 2011

Joulun tunnelmaa...

Kaksi yötä jouluun on laskin aivan itse äsken kun näin silmät tonttuseeeeen! Mun joulu fiilis oli piilotettu Rauman uimahallin höyrysaunaan. Siellä tänään istuskellessani ja koko hallissa raikaavia joululauluja kuunnellessani, tuli hukassa ollut joulufiilis! Ihanaa! nyt se on täällä. Olen jatkanut joululaulujen kuuntelua nyt siis kotonakin (mitä olen tähän asti boikotoinut). Rajattomien joulu cd ja Michael Buble on aika pop! Ihania viimeisiä jouluvalmisteluja kaikille!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Uusi ulkoasu

Nyt sain sen vihdoin aikaiseksi. Uuden ulkoasun! Tuo kuva on muutaman vuoden takaa kesälomareissulta otettu kuva. Mä rakastan kallioita, koska niiden väritys ja kuviot on niin kauniita. Tuona vuonna mulla oli tapana tehdä erilaisia kuvioita pikkkivistä, pihlajanmarjoista tai jostain muusta kauniista luonnon materiaalista. Tässä siis uusi valkoisempi ulkoasu!

tiistai 20. joulukuuta 2011

my wish list

Rakas Jolulupukki! Olen jo kauan haaveillut Eero Aarnion Puppystä. Juurikin tuo musta olisi mun mieleeni.
Pidän myös kovasti rannekoruista tässä yksi suosikkini Kalevalakorun Vanamo sarjasta
Tarvitsisin myös villasukat....Jos saa vaikuttaa musta-valkoraidalliset olis POP! P.S. olen ollut tooosi kiltti
Kuvat poimittu netistä

Jouluun valmistautumista

Miten ne joulukuun 24 ensimmäistä päivää vierähtää aina niin nopeaan? No siksi että on niin paljon mukavaa tehtävää kuten.... Joka vuotinen piparkakkutehdas. Näitä tuli tehtyä about 50 kappaletta!
Joululahjojen shoppailua ja paketointia....sekä paljon vierailuja ihanien ihmisten luona. Joulunaika on ihanaa aikaa. Nyt on enää muutama pikku juttu hankkimatta ja saan pysähtyä odottamaan joulua.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Ihana aurinkoinen päivä takana! Kyläilyä, ulkoilua, salitreenit ja nyt on aika lösähtää sohvalle katsomaan linnan juhlia.
Ja muutama ihana kuva vuoden varrelta kauniista Suomesta.
Joten Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

maanantai 5. joulukuuta 2011

x-mas card factory

Mun jokavuotinen perinteeni on värkätä osa joulukorteista itse. Teen just niin monta kun aikaa on ja fiilistä riittää. Loput saa kaupasta! Joten tänäkin vuonna muutamia kortteja on nyt tehtynä ja varmasti vielä lisääkin kunhan ehtii.
Tää kortti on ihan mun lemppari...yksinkertainen ja väritykseltäänkin mun oloinen. Myös nää nallet on nyt jotenkin kivoja.
Tässä hommassa jos jossain saa joulu tunnelmaa aikaan. Ja kun vielä kuppi glögiä ja hyvää seuraa niin tunnelma on sen kun paranee.