maanantai 30. tammikuuta 2012

Talvseilaus 2012

Huh huh! Olipas bileet....taas :) Kiitos kaikille osallistujille, kivaa oli. Ruoka oli hyvää, juomaakin riittävästi ja POP-ERA soitti mahtavasti. Ja aamuunhan se jatkojen kautta meni.



Sain monen vuoden junnupäällikkyydestä ja aktiivisesta toiminnasta vuoden aktiivi palkinnon. Ja sitähän piti juhlista GT:llä.

Myös muita palkintoja jaettiin, kuten Raumam Byts, joka on yksi seuran arvostetuimmista palkinnoista. Perinteiden mukaan se pitää täyttää ja tarjota koko porukalle juotavaa siitä. Vaikka Bytsin saaja ei päässyt paikalle saatiin se täytettynä. Tässä muutamia taidonnäytteitä tyhjennysoperaatiosta.



POP-ERAN julisteessakin sanotaan että tanssiminen sallittu ja sitähän tosiaan tuli tehtyä.

Sunnuntai meni sitten oloa ja univelkoja kuitetessa. Myös ihanat ystävät toivat mäkkäristä tuliaisia hakiessaan kamoja meiltä. Kiitos T&L :)

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Energiaa!!!!

IHANAA! tänään on ollut hyvä päivä. Olo on niin energinen että voisin vaikka hyppiä pelkästä riemusta. Onkohan syynä energinen lohikäärmeen vuosi vai lisääntynyt valo?! en tiedä, mutta olen saanut tänään aikaiseksi niin monta TO DO listalla ollutta asiaa.

Energistä loppuviikkoa kaikille!

tiistai 24. tammikuuta 2012

Juhlaan valmistautumista

Meillä on tulevana viikonloppuna purjehdusseuran perinteinen Talvseilaus. Se on juhla missä laitetaan jotain fiinimpää päälle, syödään ja juodaan hyvin. Ja hyvässä seurassa...tietenkin. Tänävuonna on vielä ihan mahtis bändikin ;) Talvseilaus on juhla, johon miehet pukee clubitakin ja naiset sitten jotain kaunista. Pikkumusta toimii aina. Tosin joskus asuvalintaa pähkäilleenä isäntä totesi "kun mies laittaa clubitakin nainen jää kotiin"!?! heheh

On ihanaa kun välillä saa pukeutua ihan kunnolla. Ja laittaa itsensä fiiniks. Vaatteet on muuten katsottu valmiiksi, mutta ainoa ongelma tällä hetkellä on minkä korun laitan tuohon hieman yksinkertaisen kaula-aukon omaavaan hamoseen lauantaina?! Mulla ei ole koruja!



Viikonloppua odotellessa!

perjantai 20. tammikuuta 2012

pientä flunssan poikasta

Pitkään tältä on jo säästyttykkin, mutta nyt se sitten iski....flunssa! HÖ! ja olis muutakin tekemistä. No ei auta kun käpertyä sohvan nurkkaan juoda lämmintä ja parannella itsensä. Firman nainen tosiaan sairastaa viikonloppuisin.

Onneksi tosiaan Gildasta saa aina seuraa sohvan nurkkaan. Tosin se valtaa alaa aika lailla, joten paikastaan saa pitää puolta.

No toivottavasti tää menee nopeesti ohi ja mun pääkin rupeis toimimaan ja uusia ajatuksia bloginkin suhteen tulis taas. Tai onhan niitä mutta väääsyttäää!

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

hassu hankinta...

Mä muistan jo pienenä ihailleeni yhtä laitetta.....sellaista millä saa tehtyä kohokuvioisia tekstejä?!
Arvaatko jo?

No tietysti DYMO kirjoitin! ja sellainen "vanhan aikainen" millä tosiaan tulee niitä kohokuvioituja tekstejä.Tai se on nykyisellään junior malli...ehkä sen alkeellisuuden vuoksi. Nykyiset Dymot on niin hienoja ja saa liitettyä suoraan tietokoneeseenkin. Onhan nekin hienoja mutta tässä on sitä jotain....
ja tosiaan niille jotka eivät vielä tiedä olen hulluna kaikkiin elektronisiin vempaimiin, joten tämä on suuri poikkeus manuaalisuudellaan. Tosin sillä että jo lapsena (lue kauan sitten) halusin juuri tällaisen kirjoittimen on varmasti oma syynsä tämän hankintaan.






HIHIIII! nyt kirjoittelemaan! Tää on niin siisti!

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kahjon Beaglen viikonloppu!





Nyt on tosiaan ollut ihanat ilmat lenkkeillä. Tosin silti Gildalla on löytynyt energiaa luun piilottamiseen, riekkumiseen ja aktivointilelun kanssa touhuamiseen. Tosin se koki kohtalonsa jo ensimmäisellä käyttökerralla. Näin tämän uuden aktivointilelun Mustissa ja Mirrissä ja kun siellä oli hyvät muutto alet ostin sen G:n iloksi.

Tosin melko hetkelliseksi sellaiseksi.
Ihanaa alkavaa viikkoa!

Lunta!

IHANAA! Nyt sitä pakkasta ja lunta on täälläkin. Nyt on nautittava näistä keleistä, kun se on luvannut lauhtuvaa jo keskiviikkona. Tänään on tuntunut ihan rikokselta olla sisällä, kun ulkona oli niin ihana ilma. Tämä ilma oli kuin kruunu ihanalle pitkälle viikonlopulle. Viikonloppu on sisältänyt paljon aikaa ihanien ihmisten seurassa. Lenkkeilyä, hyvää ruokaa, bodybalansea, shoppailua ja lepoa. Jos nyt onnistuisi paremmin tämä arkeen paluu kuin tällä viikolla aikaisemmin.



Voi miten maailma voi olla kaunis valkoisena!





keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Meikkipussin päivitys 2012


Nyt kun tuli käytyä laivalla todella pitkästä aikaa oli hyvä aika myös päivittää meikkipussia. Muutama luottotuote on loppumaisillaan, joten täydennystä kaivattiin.

Tämä Sensain nestemmäinen rajauskynä on mun ihan lemppari....tää on ollut mulla jo jonkin aikaa, mutta tajusin sen mahtavuuden vasta muutama kuukausi sitten. Olen nyt käyttänyt tätä lähes joka päivä ja on aika alaston olo ilman rajauksia. Ajattelin täydentää tähän saatavilla täydennyosilla, mutta niitä ei laivalta saa. Eli sun pitää ostaa kokonaan uusi tuote eikä vain uutta väripatruunaa. Tällä saa tehtyä mahtavat rajaukset niin arkeen kun juhlaankin. Tarvitsee tosin pientä harjoittelua sen käyttö, mutta sen jälkeen tästä ei luovu!


Toinen tuote mikä on ollut mulla joka päiväisessä käytössä on Diorin Nude skin meikkivoide. Tähän saa myös täyttö pakkauksen, mutta ei tosiaan laivalta näitäkään.

Tää Diorin meikkivoide on myös ihan ykköstuote, koska voin käyttää sitä peitevoiteen tapaan, mutta myös levittää koko kasvoille ja se mukautuu ihoon tosi mukavasti. Laivalla sitten kun purkkeja vertailin ja kun noita täyte pakkauksia ei saanut ajattelin kokeilla Sensain tuotetta missä on peitevoide,pohjustusvoide ja puuteri. Alku kuulosti lupaavalta, mutta..... mikä pettymys!


Liian hyvää ollakseen totta. No tuo pohjustusvoide on ihan hyvä ja peitevoide menettelee mutta siihen päälle kun lisää tuon puuterin ei se mun huonohkolla iholla toimi. Mun täytynee kokeilla sitä esim tuon diorin päällä, josko se siinä toimisi. Ja tuo puuteri vippa on ihan muovinen ja huono.....ei yhtään laadukkaan oloinen. Olen myös sitä mieltä, että myyjä möi minulle liian vaalean tuotteen. Voi myös olla että seuraava värisävy olisi ollut liian tumma, mutta on sekin yksi tärkeä valintakriteeri, että väri on sopiva.
Joten loppujenlopuksi päädyin ostamaan Dioriini täyttöpakkauksen, joten kun se ihan kohta loppuu on uusi ihan hollilla käyttöön.
Näiden kahden tuotteen lisäksi mulla on käytössä ripsiväri, joka on siis tyyppiä 38° Näitä 38° vedellä lähteviä ripsareita on Sensailla ja Cliniquella. Oma postaus niistä myöhemmin.

Hyvää alkanutta vuotta 2012!

Uusi vuosi ja uudet kujeet?! Mietin kovasti mitä kirjoittaisin viimevuodesta, mutta se oli niin tasapaksu, joten päätin olla kirjoittamtta siitä. Toki muutamia yleisiä isoja asioita (yleisesti maailmassa tapahtuneita) on jäänyt mieleeni, mutta omasta elämästä ei se suurempia.
No nyt on uusi vuosi ja aika uusille kujeille....katsotaan mitä sitä keksii.
No kuitenkin vuosi vaihtui aika perinteisesti kissan katolla. Se on kesällä yksi Rauman suosituin terassi ja se aukaisee uudenvuodenyönä n. puoleksi tunniksi terassin, mistä saa rommitotia. Sieltä on myös hyvät näykymät katsella ilotulituksia ja moikkailla tuttuja.


Ilta tosin aloitettiin meillä saunomalla ja nauttimalla maan mahtavaa itsetehtyä kebabia! Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa.

Tässä ohje kebablihaan. Lisänä tietysti pitaleipää, salaattia ym herkkuja.

2 kg sika-nauta jauhelihaa

75 g aromisuolaa

1/2 dl mustapippurijauhetta

chiliä, paprikajauhetta

foliota

Ainekset sekoitetaan keskenään ja muussataan yleiskoneella n.10minuuttia.
Muussaamisen jälkeen painele massasta KUNNOLLA ilmat pois!
Muotoillaan käsivarren pituiseksi pötköksi ja siirretään folion päälle.

Foliolla tasoitellaan liha päistä tasaiseksi ja vuorataan koko paketti uudestaan folioon.
Päät nipistetään kiinni, paistetaan 100 asteessa n.4h
Anna kypsän kebabin vetäytyä 30min huoneenlämmössä ja jäähdytä sen jälkeen kebab täysin viileäksi jääkaapissa. Suikaloi lihasta pitkiä suikaleita ja kuumenna liha 225 asteisessa uunissa pari minuuttia ennen syömistä.