keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kurkistus olohuoneeseen




Mutta vaan kurkistus...olohuoneessa on niin monta asiaa josta en pidä, joten ne pysyköön piilossa.



100

Hiphei! sata kirjoitusta tuli täyteen blogisani. Tässä hieman historiaa tutkiessani huomasin että ainakin yhteen haasteeseen en ole vastanut. Petran maailmasta olen saanut nippelitieto haasteen. Samantapaiseeen muistaakseni olen jo aikaisemminkin vastannut, mutta tässä tulee haasteeseen vastaukset.

Lempinumero: 13

Parasjuoma: Tuoremehu

Facebook vai twitter: Facebook

Intohimoni: on tehdä ympäristöstäni sellainen mikä miellyttää silmää. Myös merellä liikkuminen on intohimoni.
Lahjojen antaminen vai saaminen? Molemmat. Kun keksii hyvän lahjan toiselle on ihan fiiliksissä sitä antaessaan. Toki aina on mukava saada lahjoja.

Mieleisin kuvio/muoto? Tähti
Paras päivä viikossa? Se on kyllä ehdottomasti perjantai. Viikonloppu edessä ja aamulla kuitenkin jotain mitä odottaa työpäivän jälkeen.

Lempikukka
Lempikukkiani ehdottomasti on tulppaanit ja laventeli. Kesäkukista myös pelargoniat ovat ihania, koska niiden tuoksu tuo lapsuuden muistot mummolasta mieleen. Siellä oli aina pelargonioita.



tiistai 29. toukokuuta 2012

BSC 2012

Viime viikonloppuna oli taas Business Sail Cup Kuuskarissa. Se purjehditaan 606-veneillä. BSC:ssa kilpaili 24 eri firmojen joukkuetta. Kilpailu oli kaksipäiväinen ja ilmat mitä suosiollisemmat. Ensimmäinen päivä oli lämmin ja vähätuulinen ja toisena päivänä pohjois tuuli puhalsi melko navakastikkin, mutta aurinko paistoi mukavasti.




Koko viikonloppu oli kaikenkaikkiaan mahtava ja onnistunut. Viikonloppukin oli ensimmäinen kesäisen tuntuinen koko keväänä. Tai onhan se jo melkein kesä, kun tällä viikolla alkaa kesäkuu. Vaikka ei se tuossa pohjois tuulessa sitä aina tunnu Hrrrr! Kylmän tuulen ansiosta jäi äänenikin paattiin ja olen ollut puhekiellossa jo muutaman päivän. Josko huomenna jo rupeis ääni kulkemaan?
Ihanaa alkanutta viikkoa!





sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kauden avaus ja historiaa

Tänään oli Rauman purjehdusseuran kauden avaus eli lipunnosto. Ny o kesä virallisesti alkanut.
"tykin" laukaus ja lippu nousee Rojohoppen mesaani mastoon

Lipunnoston jälkeen oli aivan mahtava seuramme historian luento Salon Jakken pitämänä. Hän on seuramme entinen Kommodori ja kertoi mukaansa tempaavasti seuramme historiasta. Reilu tunti meni niin että en edes huomannut ajan kulua ja olisin istunut vielä vaikka toisen mokoman kuunnellen hänen tarinoitaan! VAU! Nyt tosiaan tiedän että tuo masto, johon lippu nostettiin oli rojohoppen mesaani masto.
Nyt myös tiedän oikean version seuramme logon kirjaimista (olen kuullut monta versiota tästä) Eli tuon V:n näköinen kirjain on hämännyt monia ja kysymys miksi siinä ei lue raum? Eli syy siihen on että siinä lukee kyllä raum, mutta sen aikaisissa kirjaimissa U ja V on ollut kovin saman näköisiä.

Paljon hienoja tarinoita ja valokuviakin vuosien varrelta. Ensi kesälomalla on pakko lukea seuramme historiikki kannesta kanteen. Häpeän tunnustaa että olen katsonut siitä vain kuvia. Tämä on julkinen lupaus!
Ja tuli tänään vielä kaiveltua lisää paatei talvisäilöstä









lauantai 5. toukokuuta 2012

Ihana löytö



Ajattele tosiaan jos tavarat osais kertoa kuulemiaan tarinoita.....Olis varmaan mun iphonellakin muutama tarina kerrottavana. Myös kaffemukit olis kovia juoruamaan.
Mutta arvatkaa vaan mitä mun "perintö" hopea lusikoille tapahtuu kun on aikaa?!

perjantai 4. toukokuuta 2012

paat vesil

Viimeviikon keskiviikkona vielä suulissa

Mutta torstaina plumpsahti paat vesille....


Ny sit odottelemaan lämpimämpiä kelejä!