sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia

Takana kiva viikonloppu. Kuohuvaa, rokkia ja ihania ystäviä. Nyt on kiva valmistautua uuteen viikkoon ja vappuun. Kenties vähän lisää kuohuvaa ja hyviä ystäviä :)



lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hyvä kahvi parempi mieli

Tässä on nyt kevään aikana tullut testattua erilaisia kahveja. Oma maku on jo selkeästi löytymässä. Tykkään melko pehmeistä kahveista. Aina kun uusia kahvilaatuja tulee eteen niitä kyllä ostan. Pääasiassa olen nyt maistellut Kaffa Roasteryn kahveja ja niistä lemppariksimon noussut tuo Go'kväl. Uutena paahtimona tutustuin Helsingin kahvipaahtimon kahveihin. Näistä kahdesta tuo kevään spessu on todella hyvää.
Kahvista hyvällä aasinsillalla kahvitteluun. Tuon pannu kuumana kortin löysin kierrellessäni kirjakauppoja. Nykyään on kovin vähissä kahvittelukulttuuri tai tarkoitan piipahdampa kahville kulttuuri. Kahvitteluhetket pitää sopia jo päiviä etukäteen että voi valmistautua. No joo onhan sekin mukavaa kun saa kunnolla valmistautua, mutta se että joku piipahtaa kahville ohimennen on myös niin kivaa. Sitä pitäisi harrastaa enemmän. Ilokseni kahvittelu meillä on lisääntynyt, koska yksi kummilapsistamme muutti lähemmäs ja he koirineen poikkeavat ajoittain kahville. Niin kivaa. Tosin meillä yleensä on kaapit tyhjillään ja herkkuja ei pidetä ( lue ei säily) kaapissa. Mutta jos kuppi kahvia riittää niin ystävät on aina tervetulleita kahville. Ja taidan itse harrastaa sitä samaa ajoittain. Soitto viisi minuuttia ennen että kahvi tippuman.





maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kaappien tyhjennystä ja täydennystä

Heipparallaa! taukoa blogin päivitykseen on tullut jo muutamia viikkoja. Olen viettänyt ne siivoten kaappeja! Joka keväinen tavaran kadotus operaatio on saanut jo melkoiset mittasuhteet ja iso kasa tavaraa on saanut lähtöpassit. Ja siivouskärpäsen puraistua olen huomannut sen harrastuksen olevan todellista välineurheilua. Uudet ihanantuoksuiset pesuaineet on saaneet rättiin vauhtia.
Toki näin kevään kynnyksellä on tullut hankintojakin tehtyä (siivousvälineiden lisäksi).

Tämä ihana naulakko on Sara`s housesta. Sen ihanan väriset naulakot on niin syötäviä ja tuo mintun vihreä on mun lapsuuden lempivärini. Sara`s housen tuotteet on kierrätys materiaalia ja uutta yhdistävä pikku puoti, missä on aivan ihania tuotteita. Naulakkoja hyllykköjä ym. Käyhhän kurkkaamassa. Vielä en ole tälle ihanudelle löytänyt paikkaa, mutta varmasti löytää.

Nämä ihanat Iittalan vaaleanpunaiset vitriinit löysin kirpparilta hyvin kohtuu hintaan, joten raaskin ostaa ne. Niin ihania kuin ne onkin en ole raaskinut tuollaista isompaa ostaa. Nyt se toimii säilytyspaikkana kellolle ja ipodilleni.
Hankin keväthuumassani myös viherkasvin (jonka nimeä en nyt muista), joten katotaan kuinka kauan tuo ihanuus on elossa :)
Olen saanut myös tunnustuksia Sonnihaan keltaisesta tuvasta, joten seuraavaksi vastailen niihin.