torstai 30. toukokuuta 2013

Iloinen päivä

Ihanaa kun kesä on täällä. Tässä kesän fiiliksiä pihalta ja ihana tähtihuivi. Mikä löytö! Ja mikä väri.....siis mulla ;)




sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Uusia kahveja maistelussa

Tässä piipahtaessani Helsingissä kävin taas hamstraamassa kahveja Kaffa Roasteryltä. Nyt olen maistanut heidän paahtajan maailmanmestaruus kilpailukahvia pidin siitä kovasti. Nyt maistelen tuota special roast expresso latte kahvia mutta se ei nyt tarjonnut suurta ahaa elämystä. Seuraavaksi kun menen pääkaupunkiseudulle on tavoitteena löytää muitakin paahtimoita ja ihania kahviloita. Siitä varmasti myöhemmin lisää.

BSC 2013

Tänä viikonloppu vietettiin taas perinteistä Business sail cuppia Rauman purjehdusseuralla. Ilmat ja tuulet olivat suosiolliset, ruoka hyvää ja seurakin (taas) mitä mainiointa :) Ja hauskaa oli. Tässä viikonlopun tunnelmia.








lauantai 18. toukokuuta 2013

kesäisen viikon kuulumisia

Tällä viikolla on kesä saapunut meille. Ihanaa! Lämmintä, aurinkoa ja kivoja juttuja mitä mahtavimmassa seurassa.
Viikko on ollut tosin myös jääkiekko huumaa käynnissä olevien MM-kisojen vuoksi. Nytkin seurailen Suomen joukkueen ponnetonta kamppailua Ruotsia vastaan. Toivottavasti saavat vauhtia peliin Go Suomi!!!!!!!
                                   Nyt on virallisesta alkanut Mahtava Kesä 2013!
P.S. ekat mansikat ja uudet perunat Check!

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pientä tuunausta piiloon

Hassua tehdä tuunausta mikä ei oikeastaan näy lainkaan. Eli keittiön kaapin sisäosaan. Olen jo hetken miettinyt että haluaisin siihen sisäosaan liitutaulun, mihin voisi kirjoittaa esim muistutuksen ostaa suodatinpusseja.niitä kun ei muista millään ostaa kun ne loppuu. Mulla on kyllä tapana jemmata muutamia suodatispusseja eriskummallisiin paikkoihin mistä voin sitten kaivella, kun luulen niiden jo olevan ihan loppu.
Mutta siis löysin pikavisiitilläni K-rautaan tällaista liitutaulu tarraa. Rulla maksoi vain 7,90 ja siitä sain tuon kaapin hyvin laitettua ja jäikin vielä johonkin kivaan.



perjantai 10. toukokuuta 2013

Tänään ei ole ollut mun päivä

Tänään tosiaan päivä alkoi jo migreenillä ja niska-hartiaseudun kireydellä. Auto hajos ( ei tosin oma) ja iltalenkillä nilkka nyrjähti ja polvi auki samassa rytäkässä. HUOH! Huomenna on toivottavasti parempi päivä joohan?

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuviikon fiiliksiä

Vappu on nyt juhlittu. Syöty ihanaa sushia ja terassikausikin tuli aloitettua. Kiitokset T&L hyvistä tarjoiluista. Huomenna taas paluu arkeen muutamaksi päiväksi ja viikonloppu häämöttää. Tässä vähän keväisiä tunnelmia tältä viikolta.