maanantai 24. tammikuuta 2011

kirkasvaloa ja hiljaiseloa

Hengissä ollaan, tai oikeastaan hereillä ollaan. Nämä pimeät ajat vaativat aina veronsa ja tuntuu että uni vie aikaa ja ihan liikaa. Nyt olen viikon töihin mennessäni nauttinut annoksen kirkasvaloa ja se tuntuu toimivan. Aamut eivät ole ihan niiiin vaikeita. Yksi asiakkaani jo innostui ja sanoi että sitten varmaaan jo ensi viikolla pääsen hoitoon jo klo 8.00 aamulla.....mutta ei se valo kuitenkaan ihmeitä tee totesin :)
No mutta unesta asiaan on paljon ideoita mitä haluan tänne tuoda, mutta en ole ihan vielä saanut tavaroiden siirtelyltäni aikaiseksi. IIIISO kasa kirpparikamaa odottaa edelleen sinne pääsyä. Meneeköhän siinä viikko, kuukausi vai jopa kaksi?! kerron kun saan asian järjestykseen.
Tässä kuitenkin muutama kuva edellisviikon vierailultani Ruikan Myllyyn Irjanteelle. Se oli aivan ihatuttava paikka persoonallisella ja kodikkaalla tyylillään ja kylpytynyyrissä lekottelu 20 asteen pakkasessa kohisevan joen varella oli mahtava kokemus. Tosin se oli myös aika haaste koska kammoan vain yhteen suuntaan liikkuvaa ja kohisevaa vettä.






Nyt kun olen sanut valosta energiaa lupaan olla aktiivisempi ja postailla useammin.

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanalta paikalta tuo vaikuttaa, tuo Ruikan mylly! Tuollaiset vierailut tuovat lisää energiaa arkeen. Itsellänikin nuo aamuheräämiset ovat olleet viime aikoina tosi vaikeita. Kokeilin kirkasvalolamppua monta vuotta sitten, mutta mulle se ei vaikuttanut huomattavasti. Voisi olla aiheellista kokeilla uudestaan.

    VastaaPoista