sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

ihanan viikonlopun mukava sunnuntai

Oi se on kevät nyt! Tänään alkoi minulle virallisesti kevät, koska sain ensimmäistä kertaa pyykit ulos kuivumaan. Oi sitä ihanaa tuoksua kun ne tuo sisälle. Aloitin aamulla jo puuhailun ja nyt olen jo siivonnut keittiön, pessyt pyykiä ja käynyt salilla. Nyt on aika ottaa kuppi kaffet ja päivitellä blogia....vihdoinkin. Hiljaisuus on johtunut siitä, että mulla on piuha hukassa. Joo o montakin, mutta kameran piuha on niin katoavaista sorttia ja nyt en ole sitä mistään löytänyt. Ja blogi ilman kuvia = tylsää. Mutta ajattelin kuitenkin nyt kirjoittaa kuulumisia.
Niin tänään on ollut puuhailupäivä kotona, mutta eilen vietin Turkupäivää ystäväni Petran kanssa. Idea Turkupäivään lähti Stockan hulluista päivistä, mutta laajeni kokonaiseksi turkupäiväksi. Aamulla starttailin Turkuun ja kävin Ikean kautta hakemassa kaikkee pientä. Henkareita, pieniä sinkki ämpäreitä narsilleille, servetti pidikkeen ym ym. Hulluilta päivilltä löysin hajuveden, snön korun ja kirjan. Ja tietysti, kun Turussa kävi ei kulttuuripääkaupungin ilmeestäkään jäänyt paitsi vaan käytiin kaffel kulttuurikahvilassa jokirannassa. Sieltä mukaani jäi Meiju Niskalan "kalenteri arjen löytöretkeilijälle" siitä uskon olevan iloa myös tänne blogiin. Katsotaan!



Yhtään vaatetta ei mukaan kuitenkaan löytynyt. Joo mulla on vielä vaatteiden ostolakko, mutta, koska fiilikseni pukeutumiseen on ollut treenihousut ja huppari asteella ajattelin että jos jotain löydän sen voisin ostaa... mutta ei! Ajattelin että, mahdollisesti löytyvä uusi vaate olisi se vaate, jonka avulla jakasisin taas katsoa omaa vaatekaappiani sillä silmällä ja saisi päälleni muutakin kuin hupparilinjaa. No kyseinen vaate odottaa löytymistään. Infrapunasaunassa istuessani pohdin myös vaatteitani. Loppupäivän meinaan pyhittää vaatearsenaalini miettimiseen. Mitä sieltä puuttuu? Millaisia vaatteita tarvitsisin jotta saisin yhdisteltyä vaatteita paremmin? Minkälaiset vaatteet mulle oikeasti sopii? Siinä vasta pulmaa sunnuntaille.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kävit! :) Mutta harmillista tuo vaatejuttu. Pohdintasi kuulostaa kyllä järkevältä. Itse oon kokenut hyödylliseksi sen, että kun olen keksinyt ne vaatekappaleet jotka puuttuu, annan itselleni luvan etsiä ja ostaa niitä (ja vaan niitä). Silloin shoppailukin innostaa eri tavalla kun tietää että muita vaatteita ei saa ostaa. :)

    VastaaPoista
  2. Joo nyt on selkeämpi kuva mitä tarvitsee... mutta usein käy että löytäminen on hankalampaa...katsotaan miten käy

    VastaaPoista