maanantai 15. elokuuta 2011

Lomatunnelmia....


Maanataina kotiuduttiin siis seilausreissulta ja tiistai meni pyykkiä pestessä.Keskiviikkona starttasin taas reissuun tällä kertaa kohti Helsinkiä.
Keskiviikkona jo suuntasimme katselemaan terasseja, mutta pettymyksesi huomasimme kesän olevan siinä vaiheessa että oli aika hiljaista. No kuitenkin tuli nauttittua ihanasta kesä illan fiiliksestä.
Torstaina tuli kierreltyä kauppoja. Aamulla pitkään nukuttuamme suuntasimme ensin Selloon. Ystäväni oli esitellyt ihana INGLOTin meikkipaletin ja halusi toisen ja samalla esitellä paikan minulle. Hieman epäilevänä sanoin kuitenkin että menään vaan...ja niinhän siinä kävi kun ystäväni oli epäillytkin, ihastuin paikkaan täysin. Ostin itselleni mieleisilläni väreillä olevan paletin. Se on siis mahtavaa että saat todella kattavasta valikoimasta valita haluamasi värit. Vau! Saman Inglotin myymälä löytyy myös Myllystä, joten tulen varmasti vierailemaan sielläkin.



Torstaina käytiin myös syömässä ja katsomassa Potterin viimeinen osa 3D:nä. Oli minulle ensimmäinen 3D leffa ja en oikein ollut sinut lasien kanssa,joten hieman häiritsi elokuva nautintoa.
Perjantai oli sitte Linnanmäkipäivä. Hieman epäilin itseäni, mutta melkein kaikki hurjatkin kaitteet tuli testattua, yhtä kieputtavaa lukuunottamatta. Ikä on vaan mielentila!
Tämä Lintsin uusi Ukko oli mun suosikki!


Perjantaina kotiuduin ja lauantai aamulla olin aamusta jo suti kädessä maalammassa taloa. Nyt talo on maalattu ja viimeinen lomaviikko starttaamassa. Jotain kivaa tarttis keksiä tai viikko menee kotia siivoillessa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti