keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Laukku klipsuista

Olen jo hetken aikaa keräillyt ja valjastanut kaikki tututkin keräämään tölkkien klipsuja. Tuo niin kaunis roska on kiehtonut minua jo hetken ja nyt sain aikaiseksi tehdä siitä itselleni laukun talvseilaukseen.
virkkaamalla ne yhteen

Tässä alku...

valmis laukku

the laukku in action
Kiitos kaikille jotka ovat keränneet klipsuja minulle. Niitä todella tarvittiinkin, koska laukkuun kului noin 300 klipsua. Ja en ole ennen huomannut että niitäkin voi olla monia erilaisia. Ja eihän se sovi yhditellä erilaisia klipsuja. Esteettinen silmäni kärsii :) mutta tämä laukku on niin kaunis ja sen pinta vaan niin kouluttavat hieno. Vaikka itse sanonkin ;) ohjetta en osaa antaa, koska en oikeasti osaa virkata, mutta tein tämän mallia katsomalla. Katsotaan mitä tulevaisuudessa teen vielä klipsuista.

6 kommenttia:

  1. Siittähän tuli kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi! Olet taitava! Upea lopputulos! :)

    VastaaPoista
  3. Hieno! Kuinka kauan sen tekemiseen meni, oliko sun mielestä työläs vai helppo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aloitin tuon tekemisen joskus syksyllä. Ei kovin aikaavievää tosin melkoista sorminäppäryyttä vaatii. Muuten helppo noin teknisesti. Ainoa hidastava tekijä oli materiaalin puute. Olisin saanut sen nopeammin valmiiksi mutta piti välillä kerätä klipsuja. Niitäkin on niin paljon erilaisia että saa tarpeeksi samanlaisia kasaan.

      Poista