lauantai 16. maaliskuuta 2013

Talvilomalla

Mulla oli kuluneella viikolla talviloma. En ole ollut etelässä moneen vuoteen, kun talvella mielumin suuunnannut matkat lumille. Nyt kun aurinkoa ei suuremmin ole näkynyt tuli tarve päästä moikkamaan aurinkoa, joten lähdimme ystävävieni kanssa Gran Kanarialle Playa del inglesiin.




Matkalla tuli nähtyä niin Playa del Ingles, puerto Mogan, Maspalomas sekä puerto Rico. Käytyä katsomassa delfiinejä merellä, vesijetteiltyä ja otettua sitä aurinkoa. Ja ensimmäistä kertaa reissussa ihatuin paikalliseen ruokaan, kun löysimme aivan mahtavan tapasravintolan San fernandosta, jossa käy enemmän paikallisia syömässä. Siitä lisää eri postauksessa. Myös lähibaarimme oli ihan huippu. Maailman parhaat mojitot.




Mogan oli kaunis merenrantakaupunki. Valkoiset ja värikkäät talot sekä kukkaisa kaikkialla. Niin kaunista. Tosin paikka oli tosi romanttinen eikä siis olisi sopinut kolmelle naiselle bilepaikaksi niin kuin Ingles.




Paikallinen  junnuilta Puerto Ricossa
Maspalomaksessa oli vanha majakka ja minä majakkafanina halusin sen tietysti nähdä.

Matka oli tosi onnistunut ja meillä kävi tuuri että tavattiin mukavia paikallisia ihmisiä jotka osasi kertoa minne  mennä ja missä kaikki meno on. Huippua!

3 kommenttia:

  1. oih! nyt oma matkakuume senkun vaan nousee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen kans katsellut muiden lomakuvia ja oma matkakuume nousi niin kovaksi et oli pakko katsella äkkilähtöjä :) onko mitään matkaa näkyvissä? Vai odotellaanko ihanaa intiaanikesää :)

      Poista
  2. Ihanan kesäisiä kuvia!! kesää odotellessa!

    VastaaPoista