lauantai 17. elokuuta 2013

Huomenta omatekoisen myslin kera

Huomenta! Lomaa on nyt vietetty muutama viikko, joihin on mahtunut ihanan tunnelmalliset pikkuveljen häät Helsingissä (joista tunnelmapaloja myöhemmin kuvien kera) ja purjehdusreissu omalla paatilla.
Eilen illalla sain inspiraation siivota keittiötä ja piipahdimpa eilen myös kaupungilla tekemässä pieniä hankintoja. Mikä siis parempaa sade lomapäivän viettoa?!
No kuitenkin sain siivottua kaapit ja illalla vielä innostuin tekemään omatekoista mysliä, jouluisella ripauksella. Miten niin syksyisen fiilikset vaikka lomaa vielä jäljellä?!?

Myslin ohje
1dl kaurahiutaleita
Pieni pussillinen saksanpähkinöitä
Pieni pussillinen manteleita
1/2 dl rypsiöljyä
Johon laitoin 1 tl intiaanisokeria
1-2 tl piparkakkumaustetta
Ripaus kanelia
Paistoin uunissa 150 astetta niin kauan että pähkinät hieman ruskistui.



Ja hyvää tulikin. Tuota ohjetta voi soveltaa vaikka miten ja lisätä omia aineksia maun mukaan. Aamupalalla nautin sitä maustamattoman jogurtin kera. NAM!


2 kommenttia:

  1. Tuo näyttää kyllä tosi hyvältä! Pitänee itsekin testata. :)

    VastaaPoista