torstai 30. syyskuuta 2010

Sininen eteinenKun ostimme talon ja aloin katsella tapetteja eri huoneisiin löysin aivan ihanan savun sinisen tapetin, missä oli itämaisen tyyppinen kuvio. Tiesin, että pidän siitä, mutta mihin huoneeseen se sopisi? Sininen on ihana väri, mutta ei niin minun juttuni liiallisissa määrin. Tai aika aikaansa kutakin.....ennen kaikki oli niiin sinistä. Mutta siis siniseen tapettiin. Aikani mietittyä se löysi paikkansa eteisestä. Se on aika ihana vaikka itse sanonkin, mutta niin sininen! No tapetoidessani huomasin että olen laskenut tapettimäärän väärin ja se loppuu kesken. Eri vaihtoehtoja kävin läpi, mutta paras ehdotus tuli mieheltäni, jonka ajatus oli ottaa kupruilla ollut pinkopahvi pois ja jätetään raakalauta esiin, joka sitten maalataan. Ja sehän näyttää hyvältä. Seinä tosin odottaa isoa risukranssia, jonka aion väkertää kun lehdet tippuvat puista.
Sininen eteinen sai myös tähän kotiin varta vasten hankitun grafiikan vedoksen "päivänsäteen"

2 kommenttia:

  1. Teidän kodissa on niin monta kaunista paikkaa, ja luotan että vielä esittelet ne kaikki aikanaan :), mutta eteinen on kyllä yksi kauneimmista. Oli loistava idea mieheltäsi käyttää raakalautaa hyväksi. Tapetissa mä tykkään nimenomaan siitä, että se on sinisävyinen. En usko, että se olisi harmaana yhtä hyvän näköinen - sininen tuo siihen syvyyttä. Pidätkö sitä itse nyt liian sinisenä vai oletko tottunut jo väriin? Toki se maalattu lautaseinä tasapainottaa myös, kun tapettia ei ole joka seinällä.

    VastaaPoista
  2. Mä ihastuin tuohon tapettiin niin kovasti että se ei haittaa että se on niin sininen. Ihmiset vaan aika usein katselee tuota sinisyyttä hieman kummaksuen ;) mut mä kyllä pidän kovati. Joo esittelen kyllä ja sitten myös niitä "ehostusjuttuja" ja teemajuttuja kans

    VastaaPoista