sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

unikeon pohdiskeluja


Se on kesäaika alkanut! Ihanainen puhelimeni herätys taas sekaisin ja huomenna väsyttää julmetusti.... Olen ajatellut että olen vaan niin unikeko ettei sille voi mitään että juuri tämä kesäaikaan siirtyminen vie rytmin ihan sekaisin. Mutta tänään oli paikallisessa aviisissa Länsi-Suomessa juttu että on tutkittu että juuri kellon siirtäminen eteenpäin kesäaikaan vaikuttaa illan virkkuihin enemmän. Ja siis vaikka olen toivoton unikeko olen enemmän illan virkku kuin aamuvirkku. Huominen aamu on siis todellinen haaste, koska sarastevalonikin on palanut joten siitäkään ei ole apua ja aamut ovat nyt pimeämmät (kunnes taas kohta helpottaa).
Nyt siis kun valo kokoajan lisääntyy toivottavasti saan itsestäni lisää irti ja päivittelen blogiani useammin....seuraavana odottaa ainakin Petran haaste raottaa laukkuni sisältöä ;) hihii

3 kommenttia:

 1. Voin helposti uskoa tuohon, että tämä kevään kellonsiirto on iltavirkuille hankalaa. Ja musta tuntuu erityisen inhalta "menettää" yksi tunti, kun niitä muutenkin on aina liian vähän. :D

  Muuten, tällaiselle maakravulle olisi mielenkiintoista nähdä inventaari myös sun paatti-kassista. Mitä otetaan mukaan kun lähdetään paatille ja mitä niillä kaikilla tavaroilla tehdään?

  VastaaPoista
 2. Hei, sua saattais kiinnostaa tämä:
  http://cicinkorut.blogspot.com/2011/03/hauva-rintakoru.html

  VastaaPoista
 3. laukku postaus käsittelyn alla :) paatikamat esittelen sitten keväämmällä. Tänään näkyi jo satama-altaassa avointa vettä IHANAA!
  Täytyykin käydä katsomassa.

  VastaaPoista