maanantai 12. syyskuuta 2011

kenkiä ja meikkejä... ei paha!

Ihana viikonloppu takana! Ystävien kanssa vietettyä aikaa, shoppailua (vain vähän), kodin sisustusta ja käsillä tekemistä. Perjantaina aloitin viikonlopun pitkällä kaavalla Cafe Salista. Mikä sen parempi aloitus viikonlopulle. Lauantai aamuna starttasin kohti Turkua ja Myllyä. Halusin mennä katsastamaan Myllyn syksy kenkä valikoiman, koska siellä on paljon kenkäkauppoja saman katon alla. Aamukaffeella myllyssä kaverini kanssa kerroin haluavani katsastaa kenkätilanteen ja vähän meikkejä. Johon kaverini totesi "kenkiä ja meikkejä....ei paha!" No kengät tuli mukaani ja harvinaista kyllä löysin sellaiset jota etsin. JIPPII! Ja meikeistäkin....ööö kynsilakka ja inglotin kolmenvärin paletti. Värit on niin pikkujouluvärejä, vaikka mulla tuskin taaskaan tänä vuonna ole pikkujouluja, mutta toivossa on hyvä elää. Ton kynsilakan ostin koska se on mattapintainen. Mattaa siksi, koska haluan testailla kuvan siirto juttuja kynsiin ja ne tarttuu paremmin mattapintaan kuin kiiltävään. On muuten vaikea löytää mattapintaisia kynsilakkoja. Mutta siis kerron täsä lisää myöhemmin ;)
Illalla kotiin tullessani iski kova tarve siirrellä huonekaluja. Tässä muutama muutos.
Ja mnuu ihana uusi valaisin...... pitkäaikainen haave! Ja nyt se on siinä. Mieheni tosin on sitä mieltä että se on liian iso!!! MITÄ!? eihän oo? :) Kun olin saanut kaikki tavarat taas paikalleen palkitsin itseni parmankinkku-rocola pizzalla ja lasilla punaviiniä. Maistui muuten mahtavalta kivan ja tehokkaan päivän jälkeen.
Tässä muutamia ihanan viikonlopun tapahtumia. Myös projektini kellarista löytyneen baarijakkaran tuunauksen suhteen on edennyt. Tässä pieni pilkistys projektiin.
Eli kokonaisuudessaan mahtava ja rentouttava viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti