tiistai 14. helmikuuta 2012

Haa haa haaste!

Sain Petralta mukavan haasteen, jonka hän oli bongannut. Välillä on mukava haastaa itsensä ja mietiä mukavia asioita.
Eli haaste menee niin, että jos kommentoit tätä postausta, annan sinulle viisi sanaa jotka yhdistän sinuun. Ne saattavat olla ihan järkeviä tai vallan sattumanvaraisia. Tämän jälkeen julkaise tämän lista kommentteineen blogissasi. Lukijasi voivat sitten kommentoida sinun listaa ja saada 5 sanaa hänestä ja näin ketju jatkuu!


Petralta saamani sanat olivat:

1. Meri
Olen asunut ikäni meren rannalla. En osaisi ajatellakkaan asuvani missään muualla kuin rannikolla. Meri on minulle tärkeä elemntti. Sen rannoilla on jo teininä istuttu ja paranneltu maailmaa. Naurettu, itketty ja vaan nautittu. Meren ihanuus ja sen haastavuus on mahtavaa. Merta pitää myös osata kunnioittaa, sillä on niin suuri voima. Tosin nuoruudesta olen oppinut että ne ystävät, joiden kanssa pärjää merellä pärjää missä tahansa. Merellä sielu lepää. Kesällä merellä tulee oltua viikoittain junnutreeneissä ja omissa purjehdus jutuissa. Kaikki paitsi purjehdus on turhaa!


2. Valoisa elämänasenne
Valoisalla elämänasenteella pääsee mielestäni pitkälle. Kun ajattelee asioista positiivisesti on asioilla tapana kääntyä positiiviseen suuntaan. Jos et pysty vaikuttamaan ja muuttamaan asiaa mieleiseksesi on sopeuduttava niihin. Löydettävä tilanteen hyvät puolet. Niitä on aina. Negatiivisuus ja asioista murehtiminen vie vaan turhaa energiaa. Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella.


3. Ressu (se koira siis)
Snoopy alias Ressu, maailman tunnetuin Beagle! Oli synkkä ja myrskyinen yö....Ressu on seikkaillut ensimmäisen maailmasodan lentäjäsankarina, partiolaisena, asianajajana, urheiluvalmentajana ja Jake Jäyhänä. Tulen aina niin hyvälle tuulelle lukiessani Ressua. Charles M. Schulz on piirtänyt Ressun ja olen varma että hänellä on ollut Beagle. Beagle on niin ilmeikäs koira, kuten Ressukin. Samoja ilmeitä seurailen meidän beagleltämme Gildalta. Kuin Ressu!


4. Kiinnostus uusia asioita ja ihmisiä kohtaan
Olen aina valmis tapaamaan uusia ihmisiä ja kokeilemaan uusia juttuja. Aina voi oppia uutta kun on kotoa pois..On hauska tutustua ihmisiin ihan noin sattumalta tai suunnitellusti. Parhaat jutut usein tapahtuu ihan sattumalta, kun on avoimena uusille asioille.

5. Kauniit asiat (sisustusmielessä siis)
Olen löytänyt sisäisen esteetikkoni vasta aikuisemmalla iällä. Ennen valintoihin vaikutti enemmän toiminnallisuus ja käytännöllisyys, vaikkakin ulkonäkökin. Tosin siis nykyään enemmän ja kiinnitän enemmän huomiota myös asian kauneuteen. Kodissani haluan olevan kauniita juttuja. Kauniit jutut eivät välttämättä ole kalliita, mutta niiden on miellytettävä minun silmää ja sovittava muun sisustuksen kanssa yhteen. Ei se, että vain keräilisi tukun kauniita asioita mitkä eivät sovi yhteen. Jonkunlainen linja pitää olla. Sisustaminen on myös omalla tavallaan yksi harrastukseni. Kun työssäni ei niinkään aina näe työnsä jälkeä (paitsi kun sen jättää tekemättä) niin tällainen käden jäljen näkeminen antaa energiaa. Life is beautiful!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti