torstai 10. tammikuuta 2013

Olohuoneen muutos

Minulla on ollut mielessä jo pitkään tuunata vähän meidän olohuonetta. En pidä olohuoneen pöydästä mikä on siihen vaan tuotu kolme vuotta sitten väliaikaiseksi ratkaisuksi. Ja siinä se on edelleen! Osa syynä tähän on varmasti se ettei olla päästy miehen kanssa yhteisymmärrykseen millainen pöytä tuohon sopisi. Pöydän vuoksi ikkunassa olevat kaihtimetkin näyttää ihan tylsiltä.


 Kuitenkin ajattelin etten käyttäisi tuunaukseen kovinkaan paljoa rahaa. Kaivoin kaappien kätköistä sinne siirrettyjä kamoja ja hieman kierrätin kodin tavaroita ja avot! Muutos on huomattava.  Pöydän löysin kympillä Spr:n kirppikseltä vähän maalia pintaan ja siitä tuli upea! Olen niin tyytyväinen siihen.


huomaa myös sohvaotus
ennen          jälkeen

ennen- jälkeen
Tosiaan pienellä budjetilla olin liikkeelä. Pöytä, maalit ja tyynyt maksoi yhteensä noin 50 euroa ja loput löytyi omista kaapeista ja järjestelemällä tavaroita uuteen uskoon. Eli kohtuullisen pienellä rahalla iso muutos. Tykkään!9 kommenttia:

 1. Pöytä on aivan mainio! :)

  VastaaPoista
 2. Jo oli aikakin vaihtaa noi sohvatyynyt ;) vaikutti ilmeeseen kanssa jonkunverran

  VastaaPoista
 3. Tästä huomaa hyvin kuinka pienellä muutoksella on suuri merkitys. Hiano tul olkkarist mut parasta kuvissa sohvaotus. Neidille rapsuja. :)

  VastaaPoista
 4. Käyppä katsomassa ja tee oma versiosi. :)

  http://sonnihaankeltainentupa.blogspot.fi/2013/01/kerro-itsestasi-kuvin.html

  VastaaPoista