tiistai 12. helmikuuta 2013

Juust pruuveil Lumos

Tänään aloitettiin Rauman purjehdusseuran naisten kanssa kausi vierailemalla Ruokapuoti Lumossa. Ensin kokousteltiin ja kahviteltiin. Kaffa roasteryn kahvin kaverina oli raakasuklaita. Vaikka suklaat oli pieniä oli ne kyllä niin makeita, ettei niitä olisi enempää syönytkäään. Mutta hyviä olivat ja ovat kuulemma nyt kovinta huutoa super foodien joukossa. Raakasuklaa on sitä suklaata kun saa syödä!

Kokouksen jälkeen nautittiin  juusto pruuvista. Pruuviin oli valittu neljä pienien juustoloiden juustoa ja muutama lisäke.

Tuo oikeanpuoleinen sinihomejuusto ( Peltolan blue) oli ihan suosikki ja tuo porkkana kastike oli myös melkoisen hyvää.
Lopuksi oli vielä mahdollsiuus shoppailla putiikin puolella. Ja tulin hankkineeksi jo pitkään haavelistalla ollen jutun.....

Siitä lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa ihanalta illalta! Saanko arvata: mylly?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina oikein arvattu! Kiitos teidän herkullisen kahvin :) oliko hyviä kahvipapu ehdotuksia?

   Poista
  2. No myö tilataan pavut sieltä crema.fi:stä ja aika usein tulee tilattu Arcaffe Romaa, Lucaffe Classic ja Moak Filter Coffee. Nämä ovat toki aika tummia, mutta lurauta hieman kermaa joukkoon ja jotain näistä joit silloin meilläkin! :)
   Voin suositella tuota nettikauppaa (paitsi että sie taidat päästä ihan paikan päällekin) niillä on nopea toimitus ja suhteellisen edulliset hinnat. Ja sitten pieniäkin eriä, jos haluaa maistella...
   Kahvinautintoja toivottelen ja terveiset kaikilta meiltä!

   Poista