sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Reeniä, reeniä


Tammikuun alussa haastoin itseni treenaamaan mukavuusalueen ulkopuolella. Jo hetken olen miettinyt siihen myös pientä apua. Nyt päätin ottaa yhteyttä personal traineriin joka tekisi mulle hyvän ohjelman ja potkisi mut liikkeelle.  
Treeni sisältää ohjelman käsille sekä jaloille ja jättää mahdollisuuden yhdelle ryhmätunnille viikkoon. Ohjelma on todella toiminnallinen, joten painotanko ja vapaat painot ovat tulleet tutuiksi. Saatikka supersarjat, joissa syke nousee mukavasti ja hiki valuu pitkin selkää. I love it!
Nyt ohjelma on laadittu ja treenaaminen päässyt vauhtiin kivasti. On mukava huomata edistymistä todella rankoiltakin tuntuvissa liikkeissä. Otin jopa käyttöön treenivihkon johon saa laittaa ylös treenin painoja ym. Niin saa seurattua paremmin edistymistä. Pääasiallinen tavoitteeni on pudottaa painoa, koska löin siitä vetoa, mutta pidemmällä tähtäimellä haluan lihaskuntoa ja hyvää oloa.
Olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni. Olen saanut kaivattua potkua treeniin ja se hyvä fiilis ja energia treenien jälkeen on melkoisen koukuttavaa. Toivottavasti tuloksia tulee näkyviin muutenkin kuin paperilla. Nämä kuvat on lauantai-illalta Friskistä ja kuten huomaa ei suurta ryysistä ollut. Yleensä tuolla on melkoinen kuhina raudan nostajista. Silloin en treenin jälkeen siellä kehtaisi kuvailla.
Nyt pohdin olisiko tänään bodypumpin vai bodybalancen vuoro?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Petra! flunssan jälkeen nyt taas päästy vauhtiin ja treeni maistuu kivalle.

      Poista