sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Ihan koukussa!Mä sain työkaveriltani pikamarttakehon opastuksen isoäidin neliöihin. Ne on ihastuttanut mua jo jonkin aikaa, mutta nuo virkkaustaitoni on todellakin puutteelliset. Mutta siis pikakurssilta selvinneenä tässä on nyt tulos! Virkkailen neliöitäkunhan vaan on vähänkin aikaa. Samalla kun katselee telkkua on helppo vähän virkkailla. Lopputuloksesta en vielä tiedä, mutta on aivan ihana yhdistellä värejä ja katsoa mikä toimii parhaiten. Lisään kyllä tänne heti, jos/ja kun saan jotain konkreettistakin noista aikaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Ole hyvin hyvin varovainen, käsitöille jos antaa pikkusormen se saattaa viedä koko käden. Konkreettisimmin vaara kuitenkin ilmenee sirkkelin kanssa ;)

    Tässä on sitten porttiteoria toiminnassa. Ensin ihan pieniä viattomia virkkaustöitä. Seuraavaksi tulee vahvemmat aiheet ja villasukista lipsahtaa jo helposti lapasten neulomiseen. Villapaidan jälkeen aletaan jo suunnitelemaan mihin saisi kangaspuut mahtumaan. Nypläystyynystä ei sitten ole enää paluuta normaaliin elämään...

    VastaaPoista
  2. Voi ei pitänee olla varuillaan! varsinkin sirkelin kanssa :)

    VastaaPoista