tiistai 4. tammikuuta 2011

Hyvää alkanutta vuotta 2011!
Vuosi on vaihtunut ja paluu arkeen on alkamasa. No toki olin töissä jo välipäivät ja tälläkin viikolla, mutta loppiainen katkaisee vielä viikon mukavasti. Nyt kun ihanat jouluvalmistelut on tehty ja vuosi vaihtunut, on aikaa miettiä taas kotia. Tarve järjestellä kotia ja siivota kaappeja on kova. Jos vaikka nyt saisi aikaiseksi vielä tavaroita kirpputorille, jota olen suunnitellut jo vaikka kuinka kauan. Myös alennusmyynnit ovat saaneet minut liikkeelle ja hyviä löytöjä olen löytänytkin. Kodin piristykseksi ostin uusia koreja eteiseen. Kaksi meidän koria pipoille hanskoille ym ym ja siksi kaksi että saa molemmat omansa. Löytää paremmin omat hanskat ja pipot. Kolmannen korin löysin vilpolaan, johon laitetaan talvella toppavaatteita, laskettelukypärät-, lasit ym ym ja kesällä sitten seilaus kamat. Tämä on vastau siihen mitä jo alkusyksystä mietin että seilauskamat pyörii eteisessä miten sattuu. Nyt on ainakin yksi kori johon ne saa laitettua. Kesäajaksi tarvitaan varmaankin toinenkin. Molemmille oma ;)

3 kommenttia:

 1. Lisäsin muutaman kuvan, koska jo toistmiseen puhelin noista koreista. Ja kiitos Hanna palautteesta :) aina saa intoa jatkaa kun saa palautetta.

  VastaaPoista
 2. Meillä olis tossa kans kasa kirpparikamaa, mutta se on niin pieni kasa, ettei viittis ottaa myyntiloossia.

  Näyttää uhkaavasti siltä, että kohta tässä taloudessa on telemark-kamatkin kaiken muun roinan lisäksi ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Aina on mukavaa kun on löytänyt jutun mikä vie " kokokäden" joskus se on lankaa ja virkkuukoukku, joskus hieman hintavampia. Mulla on niin paljon kamaa kirpparille et jos vaikka nyt viikonloppuna sais vietyä oikeesti kirpparile pois omista nurkista :)

  VastaaPoista