tiistai 25. tammikuuta 2011

Tuotesijoittelua

Tänään päivä oli jo niin paljon pidempi ja energiani on aivan eri tasolla. Siksi kirjoittelen nyt postauksen mitä ole koko syksyn miettinyt. "Haasteen" sain ystävältäni Petralta, joka kertoi omassa blogissaan tuotteista jotka ovat pienen mainostamisen arvoisia "Parhaat ja luotettavimmat suositukset tulevat yleensä ystäviltä. Mitä pienen mainoksen ansaitsevia suositeltavia tuotteita sinä olet löytänyt?" kirjoitti Petra blogissaan. Tässä siis minun suositukset.

Ensimmäinen tuote lempparini on hiuksille. Tänään sain kuulla kaksi hauskaa totuutta toinen 85 -vuotiaalta dementikolta ja toinen 5 -vuotiaalta lapselta. Vanhempi sanoi että sinullahan on tuollaiset tappura hiukset ja nuorempi muistaa joka kerta ilmoittaa että Heidillä on kauniit hiukset. Tämä tuote on jokapäiväisessä käytössä, koska olen niin usein uimahallissa ja hiukset kuivuu. Ja se toimii hyvänä hoitoaineena ja tekee luonnonkiharoista luonnoliset ja kestävät kiharat.


Tässä on monta lempparia. Ripsivärit on molemmat niinsanottuja "kolmekaseja" eli ovat vesiliukoisia, mutta lähtevät vain 38 asteisella vedllä. Toinen on Cliniquen ja toinen Sensain. Vielä vähän tuumailen kunpi on se enemmän lemppari, mutta molemmat ovat hyviä ja mitä tärkeintä kolmekaseja. Kolmas on Diorin peitevoidepuuteri "Nude compact Gel"joka on peittävä, mutta kevyt ja ihana levittää tuollaisella siveltimellä. Siveltimellä saa muuten ihan eri tavalla kaikki hankalatkin paikat peitettyä.

Seuraava tuote on arkipäiväinen, mutta sitäkin tärkeämpi. Dödö mikä toimii ja tuoksuu hyvvälle. Tästä on eri tuoksuja ja esim ei tahraava kirkas versio, joten olen löytänyt tuotteeni arkeen.


3 kommenttia:

  1. Hyviä vinkkejä. Mä olen kans testaillu tota cliniquen kolmekasia ja se ehkä vie voiton sensaista...

    VastaaPoista
  2. Joo mulla myös vie cliniue kevyen voiton ainakin käytössä. Sain Rauman sokoksesta infoa ( sinänsä jo ihme) että sensaissa on jotain silkkiä hippusia jotka tekee pidentävän ja tuuhentavan vaikutuksen, mutta siis vanhenuessaan ne on ne mitkä rapisee inhottavasti silmien alle ( ainoa miinus puoli 38 ssa) cliniquessa on vain väriä ja ei siis tuuheuta ymym mutta ei siis varise niin paljoa.

    VastaaPoista