sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

kurkkaa mun laukkuun...

...ja rakas Beagleni tekee sen takuuvarmasti jos laukku on lattialla. On aivan pakko tarkistaa onko jotain syötäväksi kelpaavaa ja mahdollisesti syödä se tai vaan levitellä tavarat huoneen lattialle. Muutama huulirasva purkki on kokenut kohtalonsa Gildan käsittelyssä.
Siksi siis laukkuni etsivät kodissamme paikkaa jotta saisi ripustettua ne koiran ulottumattomiin. Ei ole vielä löytynyt sitä paikkaa. Tosin pienikin alue kävisi, koska en oikeastaan omista montaakaan laukkua ja tällähetkellä kärsin suunnattomasti siistin laukun pulasta. Löysin jo IHANAN nahkaisen laukun, mutta.... koska tiedän mieheni suhtautumisen TAAAS uuteen laukkuun (edellisen ostamisesta on ainakin kaksi vuotta)uusi laukku vaihtui lumilautaan!


Tässä se sisältö nyt sitten on. Puhelin, kalenteri (manuaali mallia, enkä vaihda ihan heti "digitaaliseen" versioon, koska rakastan kalentereita), huulirasva, pieni Ordning&Redan penaali ja pussukoihin enemmän tai vähemmän järjestellyt tavarat. Näyttää järjestelmälliseltä, mutta saan tästäkin kaaoksen ajoittain. Tähän tulee lisää tavaraa mitä päivän aikana tarvitaankin. Se mikä kuvasta puuttuu on toinen kalenterini, mikä on samalla koirien varauskalenteri. Tähän kassiin siis tekisi jo tiukkaa mahduttaa myös se.


Peakin musta pikku pussi on vedenkestävä, joten se kulkee mulla mukana kesät talvet ja se sisältää yleensä ne tärkeimmät jutut. Se on sen kokoinen että sinne voi heittää puhelimenkin ja siinä sit kaikki tärkeimmät mukana onkin. Siellä on laturi, mansikkapurkki, jossa särkylääkettä, kukkarot marimekon malliin ja laukkukoukku, jota en ole vielä oppinut käyttämään.Tämä pusukka sisältää kosmetiikkaa. Sen sisältö vaihtelee hieman minne menen ja mitä tarvitsen. Joskus jopa heitän nämä tuotteet vaan kassin pohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti