torstai 1. maaliskuuta 2012

sinikeltainen areena

Rauma teemalla jatkuu. Viikko sitten perjantaina olin jäähallilla kun Raumam Boja järjestivät sinikertainen areena tapahtuman Lukko-Tappara matsiin. Oli pakko mennä katsomaan saatiinko jäyhiin ja kateellisiin raumalaisiin ääntä ja liikettä. Ja toimihan se! ikinä en ole ollut tuollaisessa tunnelmassa Äijänsuolla. Ja kun Lukko vielä voitti 6-0 oli tunnelma katossa!


Tässä muutama kuva sinikeltaisesta areenasta.

6 kommenttia:

 1. Hei mie sisustin meidän takkahuonetta kevääseen ja laitoin paljon keltaista ja turkoosia ja ihailin itse lopputulosta, että näyttääpä aivan Ruotsin kuninkaallisilta... kunnes joku raumalainen tipautti miut maan pinnalle, että näähän on lukon värit!!!!! Arghhh! t. ikuinen Ässä-fani!

  VastaaPoista
 2. No mutta sä voit ottaa jouluna takasin..... Miten sä oot Ässä-fani? :)

  VastaaPoista
 3. Mie oon kannustanu Ässiä aina. Savonlinnan SaPKo pelas, silloin kun asuin siellä, jossain divarissa, niin päätin, etten mie SaiPaakaan kannata ja valikoin liigajoukkueista Ässät! :) On aika kohtalon ivaa, että asun nyt sit Raumalla, enkä muuten aio takkiani kääntää, vaikka nyt hieman hirvittää tuo Lukon kiri sarjataulukossa, samoin kuin Ässienkin kiri väärään suuntaan... Ps. Helmin seura on sit Ilves - lapsi on saanut nimensäkin Raipe Helmisen mukaan (Lalli ei antanut tehdä Raipea, niin päädyttiin kompromissiin ja tuli Helmi! :)) Ja tasapainon vuoksi, Lalli kannattaa Lukkoa!

  VastaaPoista
 4. Hihiiii niimpä :) no eiköhän tänne Raumalle yks ässäfanikin mahdu. Parhaita otteluita Lukko-Ässät aina on. Hyvä Lalli! olis siinä ollu flikalle nimi ;) Helmi on niin kaunis nimi ja hauska tarina sen takana. Onko Raipe siis sun the paras pelaaja. Mulle se on sit Jarmo Myllys! niin joo ja pisteet vielä sinne isännälle hyvän joukkueen kannattamisesta hihii.

  VastaaPoista
 5. Kyllä - Raipe on aina paras! Mut apua: Jarmo Myllys! Aika hassua - herrahan on savonlinnasta kotoisin ja tiedän/tunnen tapauksen hyvin ja miula ois kuule monen monta juttua hänestä... Mutta pidä toi! Kai hän silloin joskus teki teihin raumaisiin vaikutuksen... ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee niimpä juu sähän oot savonlinnasta,mut joo parempi etten tiedä. Olen ollut sen verran pieni kun oon ruvennut faniks niin menee ihan nuoruden sankari ihan mönkään :)

   Poista