perjantai 6. huhtikuuta 2012

pitkien vapaiden touhuilua

Ihanaa se on kevät ja pääsisäinen! Pitkät vapaat ja ihania keväisiä touhuja. Takatalvi yrittää iskeä viikko toisensa jälkeen, mutta sinnikäs aurinko se vaan sulattaa lumet melko nopeasti ja kevään eteneminen saa jatkua. Mahtavaa! Nyt onkin ollut pitkä tauko blogissani, kun työt on häirinnyt elämää ja kaikki töiltä ylijäävä aika kulunut lähinnä palautumiseen. No nyt tosiaan saa nauttia pitkästä viikonlopusta ja ladata akkuja.



Yllä olevat kuvat on parin viikon takaiseltä päiväretkeltä Reposaaresta. Sielläkin varmaan jo kevät askeleen pidemmällä, mutta oli ihanaa päästä jo hastelemaan meren tuoksua! Tänään haaveilin jo kesästäkin hieman lueskellessani venelehteä. Isäntä onkin jo aloittanut paattihommat ja mäkin kävin jo vähän kuoputtelemassa pihalla (ihme ja kumma kyllä!)

Tänään olen myös siivoillut kotia ja laittanut pääsiäis koristeita. Ja nauttinut ihanasta valosta kuvaamalla kaikkea kivaa.



Vielä pääsiäisen aikaan lupaan postailla vielä mm. senkin tuunauksen viimeistelystä (ei ottanut kuin 6 vuotta saada se valmiiksi) ja lisää keväisiä tunnelmia.
Nauttikaahan ihanista vapaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti