sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ihana Juhannus

Vaikka koko kesä on ollut melko kolea ja vähäaurinkoinen saatiin juhannuksena nauttia vähän lämmöstä ja auringostakin. Ja se tuntui niin taivaallisen ihanalle.
Juhannus aloitettiin jo perinteeksi muodotuneella Kylmäpihlajan majakan visiitillä. Joka vuosi ollaan käyty siellä juhannuksen aatonaattona syömässä hyvin. Ja tämäkään vuosi ei ollut poikkeus.


Ruoka oli taaskin mahtavaa ja täydellä mahalla oli hyvä jatkaa matkaa etelämmäs auringon laskiessa. Tosin nämä alkukesän kesäyöt on niin ihanan valoisia joten jatkoimme matkaa suunniteltua pidemmälle.

Perjantai olikin ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Oli ihanaa istuskella ja nauttia tunnelmasta ja lukea hyvää kirjaakin välillä. Ruuan laittokin on niin paljon mukavampaa paatissa kuin kotona. Koiran rapsutukset ja ulkoilutukset tuli hoidettua kummipojan ja hänen siskojen toimesta joten laivakoirakin sai nauttia olostaan.

Tosin Gilda on aina nauttinut paatissa olosta. Kaikki koiruudelle tärkeä on vaan kuonon matkan päässä. Kunhan on vaan tarpeeksi pehmusteita ja peittoa niin Gildala on kaikki hyvin.


Juhannus meni taas niin nopeasti ja mukavaa oli. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa sekä auringon paistetta. Toivottavasti sinullakin oli mukava juhannus. Nyt vaan odottelemaan lomaa ja reissua paatilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti